News Ticker

Kier completes Global Innovation Centre in Didcot

  • Kier has handed over brand-new Global Centre of Innovation to its client, Infineum UK Ltd
  • New centre includes brand-new laboratories, collaborative meeting space and a restaurant
  • 33,500ft² centre delivers the necessary infrastructure to support Infineum’s technology leadership to enable improved innovation

Kier has completed and handed over the new Global Centre of Innovation at Infineum’s UK headquarters, near Didcot. To celebrate the opening of the new multimillion-pound centre, Kier representatives attended a ceremony alongside key employees from Infineum. 

The new 33,500ft² centre delivers the necessary infrastructure to support Infineum’s technology leadership to enable improved innovation. It has generated more than 50 new jobs for talented chemists and engineers and includes new laboratories for research and development, collaborative meeting spaces, office space and a new restaurant.

Mark Pausey, managing director at Kier Regional Building Central, said: “We have worked closely and collaboratively with Infineum for the duration of the build. As with all of our projects, we have prioritised safety at every aspect of the build, employing a full-time safety manager and working closely with the clients team of safety professionals.

“We are thrilled to be handing this project over, allowing innovation to thrive and employees to research and develop new products in Infineum’s brand-new high spec laboratories.”

Laura Salamon, project manager at Infineum, said: ““We at Infineum are extremely proud of our new global Centre of Innovation, which is a state-of-the-art new building encompassing new laboratories for research and development equipped with the latest technologies, a variety of collaborative meeting spaces with innovative design throughout, offices and a new restaurant for all employees and visitors. We have received universal enthusiastic praise from all our colleagues about the high quality of the finishes and how well the space was designed, meeting all the project deliverables.”

Leave a comment

Your email address will not be published.


*